0
0 Cos (empty)
Produs nouSet Playmobil Scooby Doo - Aventuri cu doctorul vrajitor

Set Playmobil Scooby Doo - Aventuri cu doctorul vrajitor

Playmobil
280,21 lei Reducere 185,22 lei
94,99 lei cu TVA
(185,22 lei https://event.2performant.com/events/click?ad_type=product_store&unique=d905762b7&aff_code=55f1548ab&campaign_unique=bb3071a7d)
Including 94,99 lei for ecotax (not impacted by the discount)
Scooby-Doo si Velma nu pot fi pacaliti de Scooby-Doo! Aventuri Cu Doctorul Vrajitor de la Playmobil. Velma ™ si Scooby-Doo ™ poarta tinute hawaiene in timp ce investigheaza zona inconjuratoare. Ei danseaza in jurul focului pentru a-l prinde pe vrajitorul si pentru a rezolva misterul. Demasca fantoma pentru a-i dezvalui adevarata identitate si colecteaza-i cartea fantoma, care poate fi examinata folosind cititorul din SCOOBY-DOO! Masina misterelor sau SCOOBY-DOO! Si Casa misterelor (70286 si...
Produs
Nou
Cod Produs
PM70707_001w
Scooby-Doo si Velma nu pot fi pacaliti de Scooby-Doo! Aventuri Cu Doctorul Vrajitor de la Playmobil. Velma ™ si Scooby-Doo ™ poarta tinute hawaiene in timp ce investigheaza zona inconjuratoare. Ei danseaza in jurul focului pentru a-l prinde pe vrajitorul si pentru a rezolva misterul. Demasca fantoma pentru a-i dezvalui adevarata identitate si colecteaza-i cartea fantoma, care poate fi examinata folosind cititorul din SCOOBY-DOO! Masina misterelor sau SCOOBY-DOO! Si Casa misterelor (70286 si 70361 - fiecare se vinde separat). Setul include 3 figurine, un foc de tabara si multe alte accesorii.  Dimensiuni articol ambalat: 24.8 x 4.6 x 14.2 cm Varsta recomandata: 5 ani +Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Playmobil aduce "o lume in miniatura" in care copiii petrec ore intregi creand sau reproducand povesti, aventuri si situatii din viata reala. Principiul de joc Playmobil stimuleaza imaginatia si creativitatea, promovand dezvoltarea copilului.

Recenzii (0)

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.