0
0 Cos (empty)
Produs nouLEGO® Friends - Cubul jucaus de vara al Stephaniei (41411)

LEGO® Friends - Cubul jucaus de vara al Stephaniei (41411)

LEGO®
109,97 lei Reducere 69,98 lei
39,99 lei cu TVA
(55,98 lei https://event.2performant.com/events/click?ad_type=product_store&unique=076d4f3d1&aff_code=55f1548ab&campaign_unique=bb3071a7d)
Including 39,99 lei for ecotax (not impacted by the discount)
Coboara cu Stephanie pe plaja. Ea a adus petrecerea la tarm, si invarte cateva discuri pentru a inveseli oamenii de pe plaja. Da-i DJ-ului castile ei super, apoi alege urmatorul disc de invartit. Printre palmieri si flori exotice se afla o creatura misterioasa care se bucura si ea de muzica! Numarul pieselor din cutie: 47Numarul minifigurinelor din set: 1Varsta recomandata: 6 ani + Cauti o noua jucarie minunata pentru micul tau interpret? Nu mai cauta - Cubul de joaca de vara al Stephaniei (41411) este...
Produs
Nou
Cod Produs
LG41411_001w
Coboara cu Stephanie pe plaja. Ea a adus petrecerea la tarm, si invarte cateva discuri pentru a inveseli oamenii de pe plaja. Da-i DJ-ului castile ei super, apoi alege urmatorul disc de invartit. Printre palmieri si flori exotice se afla o creatura misterioasa care se bucura si ea de muzica! Numarul pieselor din cutie: 47Numarul minifigurinelor din set: 1Varsta recomandata: 6 ani + Cauti o noua jucarie minunata pentru micul tau interpret? Nu mai cauta - Cubul de joaca de vara al Stephaniei (41411) este cadoul ideal pentru copiii creativi care adora sa dea spectacole in turnee. Lasa copiii sa se relaxeze intr-o lume a jocului de vacanta pe roluri cu acest cub LEGO® Friends, imaginandu-si ca sunt DJ care invart melodii de vara relaxante. Cutia deliciilor Fiecare jucarie portabila Cub de joaca de vara LEGO Friends contine un animal misterios de jucarie intr-o culoare aleatorie. Copiii vor adora sa le colectioneze si sa vada cum creste menajeria lor de creaturi simpatice! Elementele scenei de plaja construibile LEGO Friends sunt detasabile, astfel incat micutii se pot juca cu ele in afara cutiei. Ele se ataseaza la baza cubului, deci nu se vor mai pierde piese cand copiii pleaca in calatorii! De asemenea, cele 2 parti se desfac pentru a impartasi distractia cu un prieten. Prinde gustul pentru ceva special Cuburile ofera o idee despre lumea LEGO Friends. Sunt 5 de colectionat, iar acestea se stivuiesc si se conecteaza pentru a forma exponate super. Prezinta copiilor orasul Heartlake - un loc unde pot petrece timp cu prieteni senzationali! Seturile de constructie LEGO® Friends sunt destinate fetelor. Povestea acestora este vesela, este despre prietenie si despre despre iubirea fata de aproape. Cu jocurile LEGO® Friends , cei mici sa se joace cu drag, creaza amintiri si invata ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, ea se aseaza la un moment dat asa cum trebuie sa fie.

Recenzii (0)

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.