0
_LSCESI-{"pt":"rw","m":"ps_shoppingcart","h":"displayTop"}-START_
0 Cos (empty)
_LSCESIEND_
Produs nouSet de joaca Circuit cu masinuta si obstacole Hot Wheels, Electric Tower, FTH80

Set de joaca Circuit cu masinuta si obstacole Hot Wheels, Electric Tower, FTH80

Hot Wheels
124,97 lei Reducere 74,98 lei
49,99 lei cu TVA
(74,98 lei https://event.2performant.com/events/click?ad_type=product_store&unique=59ce3e116&aff_code=55f1548ab&campaign_unique=bb3071a7d)
Including 49,99 lei for ecotax (not impacted by the discount)
Colectioneaza toate pistele Hot Wheels, pentru numeroase aventuri si cascadorii in jurul buclei pentru salturi unice. In acest set deosebit va trebui sa executi o cascadorie spectaculoasa prin interiorul obstacolului. Prin apasarea butonului se activeaza un lansator special, iar masinuta de mare viteza poate sari de pe pista. Mecanismul de pornire este insotit de efecte ce ofera cursei diversitate. Pachetul contine:- 1x masinuta- 1x lansator Hot Wheels, Electric Tower, FTH80 Dimensiuni produs in ambala...
Produs
Nou
Cod Produs
FTH79_002w
Colectioneaza toate pistele Hot Wheels, pentru numeroase aventuri si cascadorii in jurul buclei pentru salturi unice. In acest set deosebit va trebui sa executi o cascadorie spectaculoasa prin interiorul obstacolului. Prin apasarea butonului se activeaza un lansator special, iar masinuta de mare viteza poate sari de pe pista. Mecanismul de pornire este insotit de efecte ce ofera cursei diversitate. Pachetul contine:- 1x masinuta- 1x lansator Hot Wheels, Electric Tower, FTH80 Dimensiuni produs in ambalaj: 32 x 5.5 x 10.5 cmVarsta recomandata: 4 ani + Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare.

Recenzii (0)

Nu există recenzii ale clienților pentru moment.